I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Fond „Ljilja i Milka Mijatov“ daruje stipendije za šest studenata

Humanitarni Fond „Ljilja i Milka Mijatov“ objavio je tradicionalni konkurs za stipendiranje šest studenata za školsku 2013/2014 godinu.

Fond stipendira uspešne studente sa teritorije grada Zrenjanina, a dodelu realizuje u saradnji sa Radio Zrenjaninom i Gradskom narodnom bibliotekom “Žarko Zrenjanin”.

Woman-studying

Dve stipendije biće dodeljene studentima zrenjaninskog fakulteta i po dve studentima novosadskog i beogradskog univerziteta.

I Taxi Zrenjanin

Za mesečnu stipendiju od 5000 dinara, koja se isplaćuje devet meseci u kontinuitetu, mogu da konkurišu studenti drugih i viših godina osnovnih studija i master studija državnih univerziteta koji su tokom školovanja ostvarili prosečnu ocenu najmanje 8,5. Upravni odbor Fonda saopštio je da studenti treba da podnesu prijave najkasnije do 27. septembra na adresu Gradske biblioteke „Žarko Zrenjanin“. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Dokumenta koja treba dostaviti jesu Uverenje o prosečnoj oceni tokom studija i Potvrda o prebivalištu“, navodi se u javnom pozivu.

Jedan od uslova je da studenti imaju prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina najmanje pet godina.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 4. oktobra 2013. godne na Portalu grada Zrenjanina, u informativnim emisijama Radio Zrenjanina i na oglasnoj tabli Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh