I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Filmovi za preporuku – komedija, triler, misterija,akcija

Film „Zvezdane staze – prema tami“ prikazuje spektakularno putovanje broda „Enterprajz“ i njegove hrabre posade. Ponovo je na okupu tim koji je 2009. godine sa velikim uspehom, prikazao ovu popularnu filmksu franšizu iz malo drugačijeg ugla. Na ovom, drugom putovanju, sve je veće, intenzivnije i moćnije akcija, emocije i smrtne opasnosti koje prate junake, koji rizikuju sve što vole i u šta veruju.

„This is the end“ je komedija koja prati avanturu šest prijatelja zatečenih u kući, posle serije veoma čudnih događaja. Kako se događaji van kuće raspliću, zalihe koje nestaju prete da razore prijateljstvo. Na kraju, bivaju primorani da napuste kuću i suoče se sa svojom sudbinom i pravim značenjem reči prijateljstvo.

Film „Man of steel“ je priča o Supermenu, najpoznatijem i najpoštovanijem liku svih vremena u Panteonu superheroja. Klark Kent/Kal-El (Henri Kavil) je mladi novinar dvadesetih godina koji se oseća otuđenim zbog moći koje prevazilaze maštu. Transportovan na Zemlju pre mnogo godina sa Kriptona, napredne planete, Klark se bori sa velikim pitanjem ‘Zašto sam ovde?…

Radnja filma „Now you see me“ prati priču o iluzionistima koji  tokom nastupa pljačkaju banke, a svoju vernu publiku nagrađuju ukradenim novcem. Elitni FBI odred pokušava da uhvati iluzioniste, ali  i u ovoj igri mačke i miša sjajna četvorka uvek je jedan korak ispred zakona.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Now-You-See-Me-Poster21

Film „Stoker“ govori o Indii Stoker, tihoj, povučenoj tinejdžerki čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima, na njen 18. rođendan. Na sahrani, ona upoznaje njegovog brata Čarlija, za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih, da živi sa njom i njenom nestabilnom majkom. India počinje da sumnja da ovaj šarmantni, misteriozni čovjek ima skrivene motive i postaje opčinjena njim.

 

1. „STAR TREK INTO DARKNESS“ – ZVEZDANE STAZE ( PEMA TAMI)

2 . „THIS IS THE END“  – OVO JE KRAJ

 

3 . „MAN OF STEEL“ -ČOVEK OD ČELIKA

4 . „NOW YOU SEE ME“ – SAD ME VIDIŠ

 

5 . „STOKER“ – STOKER

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh