I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Filmovi koji će obeležiti 2014. godinu

U toku godine očekuju se velika filmska ostvarenja među kojima dominira žanr fantastike upotpunjene vrhunskim efektima. Filmofili će čekati nastavke velikih filmova Godzila i Spajdermen, a nešto novo doneće ostvarenja poput odličnog filma 47 Ronin i Transcedence. Na kraju godine, sva čula biće uperena u očekivanje trećeg nastavka Hobita.

47-ronin

1.Godzila

Legendarni film koji je 1998. godine neverovatnom produkcijom osvojio gledaoce širom sveta, sada se ponovo vraća na bioskopska platna.

Radioaktivni monstrum zvani Godzila se pojavljuje i u želji za osvetom preti uništenju čovečanstva. Reč je o američkoj naučnoj fantastici.

PerSu marketi

2. Transcedence

U filmu Transcedence ili Virtuelna svets, Džoni Dep igra Vila, naučnika koji se bavi istraživanjem mogućnosti veštačke inteligencije, tačkom u kojoj ona preuzima vlast nad ljudima. Kada ga aktivisti koji se bore protiv ove tehnologije napadnu, Vil odlučuje da i sam postane virtuelan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Film je režirao Voli Fajster, a u filmu igraju i Morgan Frimen, Kejt Mara, Rebeka Hol i Pol Betani.

3.Noah

„Noah“ je adaptacija poznate biblijske priče o Nojevoj barci. Scenario su napisali Daren Aronofski, John Logan i Ari Handel. Zvijezda filma „Gladijator“, Russell Crow, igraće glavnu ulogu u biblijskoj drami „Noah“, čija je premijera zakazana za 2014. godinu. Pored Crowa, u ostvarenju Darrena Aronofskog igraće i Jennifer Conelie, Emma Watson i Anthony Hopkins.

4. Dawn of the Planet of the Apes

U novom nastavku, čija se premijera očekuje u julu sledeće godine, jednu od glavnih uloga igra i Geri Oldman, koji namerava da povede čovečanstvo u konačnu bitku protiv majmuna, u nameri da povrate vlast.

Međutim njih predvodi super-inteligentna šimpanza Cezar, koji nema nameru da tako lako prepusti vladavinu ljudima…

5.  47 Ronin

U filmu režisera Carla Rinscha glavnu ulogu igra Keanu Reeves.

Priča se fokusira na grupu prognanih samuraja koji žele da povrate svoju čast i osvete se prevrtljivom Lordu Kiri (Tadanobu Asan) koji je odgovoran za smrt njihovog učitelja.

Izvor: I love Zrenjanin, info-ks.net, blic-online.rs, happynovisad   Foto: filmblerg.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh