I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Evropsko selo“ treći put u Zrenjaninu

Manifestacija „Evropsko selo“ po treći put je u Zrenjaninu je omogućila upoznavanje različitih naroda i kultura.

Put Evrope, građane su danas  na završnoj manifestaciji poveli osnovci više od dvadeset škola, svojim kreativnim štandovima, programima i maskama koje su prikazali u popodnevnim satima na Trgu Slobode. Ovo manifestacija omogućila je školarcima da kroz učenje i maštu otputuju van granica Srbije.

evropsko-selo-bugarska
 – Grad Zrenjanin ima privilegiju da organizuje jednu ovakvu manifestaciju. Ona svoju misiju ispunjava u punom obliku upravo ovih dana, jer pre svaga „otvara“ i Grad, ali i približava Evropsku uniju ka nama. Sjajna je prilika da se naši najmlađi sugrađani zajedno sa svojim vršnjacima iz evropskih zemalja upoznaju sa kulturom i načinom života u Evropi, rekao je gradonačelnik Ivan Bošnjak koji je „Evropsko selo“ obišao sa zamenikom šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Oskarom Benediktom, i predstavnicima ambasada i institucija Grčke, Švedske, Italije, Hrvatske, Francuske.

evropsko-selo-grcka

PerSu marketi

evropsko-selo1

Grad je pružio organizacionu podršku, a veliki doprinos dali su direktori škola,  đaci i nastavnici koji su na vrlo kreativan način predstavili dvadest šest zemalja EU.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

evropsko-selo2

photo-9

photo-11

Plan je da se ova manifestacija kroz fondove Evropske unije i ubuduće podrži i takva doprinese razvoju Zrenjanina.

– Ne mogu reći da nije bilo teško napraviti ovu haljinu, ali sve što smo uradili bilo je sa zadovoljstvom i od srca, da bude posebno. Danska je samo po sebi veoma specifična zemlja. Mi smo se bazirali na Andersenovim bajkama, ali smo naučili i da se za Dansku vezuju prve Lego kocke, lek protiv šećerne bolesti, rekla je za portal I love Zrenjanin Milica Jocić, učenica sedmog razreda.

milica

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh