I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Empathy Soul Project predstavio svoj prvi studijski album

Zrenjaninski trio Empathy Soul Project predstavio je svoj prvi studijski album pod nazivom „Pyrrhic Victory“ na kojem se nalazi jedanaest pesama.

401183_217742321654827_719903426_n

Muziku, tekst i aranžmane za sve pesme uradio je bend koji je takođe samostalno producirao album, radio miks i mastering. Za snimanje albuma bio je zadužen Vladimir Negovanović. Pesme su snimane u beogradskom studiju Sky tokom leta 2013. godine.

O albumu „Pyrrhic VictoryNenad Radaković, frontmen benda je izjavio:

I Taxi Zrenjanin

„Album je rezultat višegodišnjeg rada benda. On je jedan od ciljeva koji smo zacrtali sebi i posle velikog truda, želja, padova i uspona on je tu pred vama. Pronalaženje izdavačke kuće je sledeći veliki korak koji hoćemo da napravimo. Želimo da ostvarimo saradnju sa ljudima koji će razumeti sve ono što predstavljamo, razumeti i na pravi način to prezentovati ljudima. Imamo planove i za promociju albuma van granica naše zemlje

Nenad je naglasio da je Empathy Soul Project ostao dosledan umetnosti i istraživanju te da su sa prvobitnog kursa alternativnog roka skrenuli i uplivali u vode elektronike, noise rock-a, dream pop-a, shoegazing-a.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Slušajte album, komentarišite, delite. Za vas smo ga uradili. Uživajte!“, poručio je Nenad publici koja ih zna od ranije, ali i onima koji će ih tek otkriti ovim albumom

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh