I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

„Ekogradnja“ poslala kanalizacione cevi za Raču i Kosjerić

Građevinska firma „Ekogradnja“ iz Melenaca poslala je danas dva kamiona kanalizacionih cevi za obnovu infrastrukture u opštinama Kosjerić i Rača koje su pretrpele štetu u poplavama.

Ovo je prva donacija u građevinskom materijalu koja se sa teritorije Grada Zrenjanina šalje na poplavljena područja.

eko gradnja betonske cevi

Direktor „Ekogradnje“ Siniša Kukin, kaže da će cevi služiti za obnovu propusta i svih ostalih saobraćajnica.

PerSu marketi

– U pitanju su cevi koje se koriste za izradu propusta za atmosfersku kanalizaciju. U opštinu Rača danas šaljemo 70 komada cevi različitih profila, a u opštinu Kosjerić 90 komada, rekao je Kukin medijima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

betonske cevi ekogradnja zrenjanin

Načelnik Odeljenja komunalne policije grada Zrenjanina Igor Virijević istakao je da je potez ove firme izuzetan primer humanosti i društvene odgovornosti prema opštinama koje u ovom trenutku imaju velike probleme.

– Grad Zrenjanin je do sada poslao preko 200 tona humanitarne pomoći u vidu hrane, vode, sredstava za higijenu, 50 tona stočne hrane, a sada smo u prilici da pošaljemo i prvi građevinski materijal za obnovu Kosjerića i Rače, rekao je Virijević neposredno pred polazak kamiona na područja postradala u poplavama.

Pored danas poslate pomoći, „Ekogradnja“ je od početka poplava transportovala pesak za popunjavanje odbrambenih džakova, bagere i buldožere u Šabac i Sremsku Mitrovicu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh