I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Edukativni seminar „Lead Up“ u Zrenjaninu

Studentska organizacija AIESEC organizovaće 28. septembra na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“, edukativni seminar „Lead Up“ posvećen razvoju liderstva. Zainteresovani mladi i omladinske organizacije imaće priliku da čuju iskustva naših uspešnih sugrađana i razmene svoje stavove, znanja i ideje.

 lead-up-zrenjanin-logo

prvom, edukacionom delu, učestvuju omladinske organizacije i aktivisti iz našeg grada. Oni će imati mogućnost da, kroz treninge iz oblasti projektnog menadžmenta i društvenog aktivizma, steknu znanja koja će primeniti na sprovođenje svojih akcija i projekata.

Drugi deo je motivacionog karaktera i otvoren je za sve zainteresovane mlade ljude. Iskusni lideri iz Zrenjanina će posetiocima ispričati čime se bave, kako je to uticalo pozitivno na društvo i kakav je bio njihov put ka uspehu.

Fordomanija

konferencija-lead-up-2012

U okviru seminara organizovaće se i panel diskusija sa ciljem da se odgovori na temu “Mladi u Srbiji kao akteri ili inicijatori pozitivnih promena”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovaj događaj organizuje se prvi put u Zrenjaninu i u 15 gradova širom Srbije. Deo je projekta „Novi lideri“ i prethodi dvodnevnoj konferenciji koja se održava sredinom novembra u Beogradu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh