I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Edukativna tribina u Zrenjaninu: Koraci za zdravu trudnoću

Edukativna tribina „Koraci za zdravu trudnoću“ biće održana sutra u 13 časova u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“. Zrenjanin je sedmi grad u kom će stručnjaci iz oblasti zdravstva održati predavanja u cilju promocije sigurne i zdrave trudnoće i na taj način doprinesu povećanju nataliteta.

– U Srbiji se svake godine rodi 1.500 beba manje, postajemo jedna od najstarijih nacija u Evropi. Svaki sedmi par teško dobija dete, a prosečna porodica u Srbiji ima samo 1,4 deteta. Ne možemo da zaobiđemo ni veliki procenat prevremenih porođaja i carskog reza. Pozivamo sve buduće mame, tate i zainteresovane građane da prisustvuju tribini, navodi se u pozivu.

Cilj karavana i projekta „Koraci za zdravu trudnoću“ je podizanje svesti o značaju vođenja zdrave i sigurne trudnoće, i pružanje mogućnosti budućim majkama da našim istaknutim predavačima postave sva pitanja na koja ranije možda nisu dobile odgovor. Tribina obuhvata pet predavanja, osmišljenih u vidu malog priručnika škole za roditeljstvo.

Predavanja će održati profesorka dr Mima Fazlagić, direktor Projekta „Koraci za zdravu trudnoću“, Mr sc med. Jelena Gudelj Rakić, načelnik centra za promociju zdravlja, Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“, profesorka dr Miroslava Gojnić Dugalić iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije i Marija Živković, Viša medicinska sestra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Tribina će biti održana u Konferencijskoj sali bolnice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh