I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

DSS bez predstavnika u Skupštini grada Zrenjanina

Demokratska stranka Srbije neće više imati svoje predstavnike u Skupštini grada Zrenjanina u okviru odborničke grupe „Napred Petrovgrad“.

U sastavu te grupe na predstojećoj sednici Skupštine Grada Zrenjanina u petak 20. septembra, dejstvovaće odbornici koji su se nakon istupanja iz DSS-a izjasnili kao nezavisni ili kao članovi drugih stranaka i grupa građana.

Kako je danas saopšteno medijima na konferenciji koju su održali bivši članovi DSS-a, u novom sastavu odborničke grupe „Napred Petrovgrad“ naći će se Ljuba Travica, Radovan Tihomirović, Lukrecija Ursulesku kao nezavisna odbornica, Zoran Orašanin ispred Ujedinjenih regiona Srbije, Marko Zarubica iz Grupe građana „Pokret napred Banat“, koju će predstavljati i Bosiljka Božić, donedavna odbornica Demokratske stranke.

Napred-petrovgrad
Zarubica je rekao novinarima da će odbornička grupa „Napred Petrovgrad“ zastupati interese Srpske napredne Stranke i ostalih koalicionih partnera u vladajućoj koaliciji „Pokrenimo Zrenjanin – Tomislav Nikolić“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh