I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Dragana Popović otkrila razloge performansa

Građani Zrenjanina imali su priliku da u prethodnih nedelju dana vide nesvakidašnju pojavu. Operska pevačica, Zrenjaninka Dragana Popović, izvodila je  je performans i nakon nedelju dana ćutanja danas se na koferenciji u gradskom Press centru  obratila se medijima.

protest22

Moj performans ima značenje.  Svi ćute političari, mediji, građani.Ja sam tamo ćutala ne kao pojedinac nego kao svi građani, rekla je Dragana koja dodaje da na peticiju sa 600o potpisa građana Zrenjanina vezano za vodu koja je zabranjena za piće, niko nije odgovorio iako je zakonski rok davno prošao.  Tender za pijaću vodu  koji je bio najavljen 1. jula nije se održao i svi i dalje ćute. Na otvoreno pismo koje smo poslali Aleksandru Vučiću odgovor nismo dobili.

Na današnjoj konferenciji prisustvovali su i predstavnici udruženja „Naš grad naša stvar“ koji su pohvalili Draganin doprinos svom gradu.

I Taxi Zrenjanin

 Odlučili smo da sutra u 12h napravimo ponovo prtest i pozivamo građane da nam se pridruže da zajedno  aktuelizujemo pitanje vode u Zrenjaninu, rekao je Zdravko Vujasinović predsednik Udruženja „Naš grad naša stvar“

Performans Dragane i njenih prijatelja na Trgu Slobode, danas

Performans Dragane i njenih prijatelja na Trgu Slobode, danas

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh