I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Donesi.com konačno stigao i u Zrenjanin

Prvi i najveći servis za naručivanje hrane preko interneta, Donesi.com nedavno je otvorio svoja vrata i Zrenjaninu. Zrenjaninci od sada mogu na jednostavan način, putem interneta, da naruče hranu za kućnu dostavu.

donesi-dostava-hrane-zrenjanin-besplatna

Donesi.com je potpuno besplatan za korisnike, a cene hrane su identične cenama u restoranu.

Donesi-dostava-hrane-zrenjanin

uz Donesi.com promo kodove moguće ostvariti i značajne popuste.

Donesi.com je prošlog meseca proslavio 7 godina postojanja i tim povodom predstavio novu, moderniju i pregledniju verziju sajta, koja dodatno ističe sve prednosti naručivanja hrane preko interneta. U osvrtu na prethodnih 7 godina rada, Ivana Zirojević, CEO u Donesi.com, ističe:

PerSu marketi

“Kada smo počeli sa radom 2006. godine, želeli smo da ljude koji naručuju hranu za kućnu dostavu stavimo u prvi plan. Da na kraju brzog i jednostavnog procesa naručivanja naš korisnik ima kompletan uvid u svoju narudžbinu – šta je naručio, koliko to košta i kada stiže, kao i da može da iskaže svoje mišljenje o toj naružbini i ostavi utisak na sajtu. Preko 50.000 naših zadovoljnih korisnika i preko 400 restorana sa kojima sarađujemo u 15 gradova govore da smo uspeli u tome.”

Donesi.com pomaže korisnicima da svoju omiljenu hranu naruče daleko brže i lakše nego putem telefona i predstavlja svojevrsnu (r)evoluciju u naručivanju hrane. Pogodnosti koje ovaj servis nudi i koje njegovi korisnici izuzetno cene su brojne.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najveća prednost je u tome što su svi restorani sa kućnom dostavom na jednom mestu, sa detaljnim i jasnim jelovnicima i cenama hrane, zatim utisci i komentari drugih korisnika, ocene restorana, popusti uz promo kodove, online plaćanje itd.

Zrenjanin se konačno ucrtao na Donesi.com mapu na zadovoljstvo svih mladih, urbanih i uspešnih ljudi iz našeg grada. Klikom na www.donesi.com dolazite na korak od najboljih gradskih restorana, potrebno je samo da odlučite šta Vam se jede danas. Prijatno!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh