I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Donacija kompanije Gomex mališanima vrtića „Zvončica“

Vrtiću „Zvončica“ danas je uručeno 10 stolova i 40 stolica koje je mališanima obezbedila kompanija Gomex u cilju stvaranja kvalitetnijih uslova za vaspitno obrazovni rad.

Ovaj zrenjaninski vrtić koji se nalazi u prizemnoj kući, dugi niz godina čeka adekvatan objekat u koji bi se deca preselila, a trajno rešenje biće obezbeđeno završetkom gradnje vrtića „Alisa u zemlji čuda“. Direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović rekao je da očekuje da će mališani narednu školsku godinu startovati upravo u novom vrtiću.

Donacija kompanije Gomex biće od velikog značaja za svakodnevni boravak dece u „Zvončici“.

go1

I Taxi Zrenjanin

– Naša kompanija danas pomaže Predškolskoj ustanovi da opremi jedan od brojnih vrtića nameštajem koji deca koriste svakodnevno. Apelovala bih na mnoge dobavljače, naše sugrađane i ljude dobre volje koji imaju mogućosti da pomažu ovakve objekte, da to i učine. Donacija nije velika, ali ovoj deci ona mnogo znači jer će im pomoći da  bolje savladavaju vaspitne mere, rekla je Bojana Nićetin iz marketing sektora kompanije Gomex.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

go2

Uručenju donacije prisustvovao je i zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić koji je pozdravio potez društveno odgovorne kompanije.

Uprethodnih godinu dana Predškolskoj ustanovi u Zrenjaninu  donirano je sedam miliona dinara čime su znatno poboljšani uslovi za boravak mališana.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh