I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Balerine studija „Stage“ uručile vrednu donaciju Dečijem odeljenju bolnice

Predstavnici Baletskog Studija „Stage“, Udruženja „Budimo Ljudi“, Predškolske ustanove i Kulturnog centra Zrenjanin su Dečijem odeljenju Opšte bolnice „Đorđe Joanović“  uručili humanitarnu pomoć prikupljenu organizacijom nedavne humanitarne akcije.

Na inicijativu pomenutog studija sredinom februara održana je dečija baletska predstava „Krcko Oraščić“.

Sav prihod od ulaznica upotrebljen je za kupovinu neophodne opreme  – dva štampača , tri stola za previjanje beba, pet stolica za pregled i deset noćnih ormarića – Pedijatrijskoj službi.

PerSu marketi

Obraćajući se prisutnima, dr Vladimir Arbutinov se zahvalio na ovoj veoma bitnoj donaciji, koja će, kako je rekao, omogućiti brže i kvalitetnije lečenje naših najmlađih sugrađana, ali i stvoriti bolje uslove za rad svih zaposlenih na ovom odeljenju. Dr Arbutinov je dodao, da je u toku i akcija prikupljanja sredstava za obnovu i renoviranje zgrade Pedijatrijske službe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Direktor Kulturnog centra Zrenjanin Goran Marinković je izjavio, da će Kulturni centar kao jedna društveno-odgovorna ustanova zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima i u buduće organizovati ovakve i slične akcije pomoći, dok je ispred Udruženja „Budimo Ljudi“ Marko Zarubica istakao, da su upravo deca najzaslužnija za uspešnost ove akcije, jer su zahvaljujući ogromnoj želji da pomognu svojim prijateljima, održali jedan čas solidarnosti, humanosti i ljudskosti.

Govoreći o nastupu sredinom februara, mlade igračice Baletskog Studija „Stage” su za naš portal istakle, da su veoma srećne što su kroz igru i zabavu uspele da učine jedno dobro delo.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh