I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Don don doniraće 500 kilograma peciva pedijatriji

Kompanija Žitoprodukt i Don Don donirali su  danas 100 kilograma peciva dečjem odeljenju  Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ što je prvi od 5 ovakvih paketa pomoći namenjenih ovom odeljenju. Veliko je zadovoljstvo što danas obnavljamo ugovor i što ova praksa polako prerasta  u tradiciju. Drago mi je što ćemo bar malo olakšati boravak deci na ovom odeljenju ali i  zaposlenima. Ovom prilikom bih pozvao sve koji mogu da pomognu deci koja su na ovom odeljenju –  rekao je Goran Radovanović rukovodilac pekare Zrenjanin.

pedijatrijsko-odeljenje-2

Kompanija „Don don“ već nekoliko godina  na ovaj način pomaže pedijatrijsko odeljenje bolnice.  Ova pomoć nam svima puno znači – rekla je ovom prilikom Tatjana Stanković načelnica pedijatrijske službe zahvaljujući se na donaciji.

pedijatrijsko-odeljenje-1

PerSu marketi

Zgrada u kojoj se nalazi pedijatrijsko odeljenje stara je preko 40 godina i ove godine je planirana rekonstrukcija i adaptacija. Pozivam sve kompanije, institucije kao i pojedince da slede primer kompanije „Don don“ da na bilo koji način olakšaju boravak dece dok su na lečenju. Ulaganje u decu, ulaganje je u budućnost rekao je primarijus dr Dušan Radisavljev  ovom prilikom.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh