I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Domaći doručak u restoranu Sibila za 125 dinara

Restorani su obično asocijacija za ručkove i večere, dok se doručak kao obrok manje populariše. Iz tog ustaljenog mišljenja izdvojila se zanimljiva ponuda restorana u hotelu “Sibila”, koja će vas oduševiti jednostavnošću, zanimljivim odabirom sastojaka, i naročito – cenom.

Domaći doručak u restoranu Sibila podrazumeva JAJA NA OKO u kombinaciji sa tri vrste različitih svežih, mirisnih peciva ispečenih u njihovoj kuhinji.

dorucak-u-restoranu-sibila

Prijatno će vas iznenaditi podatak da cena tog obroka iznosi 125 dinara, što može biti pravi razlog da zadovoljno započnete dan. Po završetku doručka koji vam po želji može biti serviran u zatvorenom delu restorana ili prelepoj otvorenoj bašti, preporuka je da se prepustite lepotama rezervata Carska bara koji je dolaskom lepog vremena poprimio najlepše prolećne boje. Vožnja brodićem, šetnja „stazom zdravlja“ ili jednostavno posmatranje flore i faune ovog zaštićenog dobra, priuštiće vam kvalitetno provedeno vreme.

I Taxi Zrenjanin

carska-bara

Ovo ujedno može biti i “izvidnica” za prvomajski uranak koji predstoji. Osmotrite najbolje mesto, i prvog maja iznenadite prijatelje celodnevnim izletom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za one kojima je potrebna dodatna motivacija za odlazak u restoran Sibila i Carsku baru, menadžment tim osmislio je zanimljivu aprilsku akciju za one koji se putem njihovog matičnog sajta www.hotelsibila.com, prijave na opciju besplatnog SUBSCRIBE kluba.

Dva korisnika koja budu izvučena tokom aprila dobiće GRATIS doručak za dve osobe i dve karte za vožnju brodom.

Srećni dobitnici biće obavešteni mejlom koji budu ostavili na sajtu “Hotela Sibila”.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh