I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Dokumentacija ponuđača za prečišćavanje pijaće vode ispravna

Komisija za sprovođenje javne nabavke usluge prečišćavanja pijaće vode za grad Zrenjanin potvrdila je danas direktoru preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Goranu Tajdiću da je dokumentacija firme „Gruppo Zilio“ u skladu sa konkursnom dokumentacijom i da su ispunjeni svi uslovi za potpisivanje ugovora sa tom firmom.

voda

Podsećamo da je u toku prošle nedelje istekao rok javne nabavke za najboljeg ponuđača usluge prečišćavanja vode u Zrenjaninu, na koju se javila samo jedna firma – „Gruppo Zilio“ iz Beograda.

– Komisija je meni kao odgovornom licu predložila potpisivanje ugovora sa jedinim ponuđačem. Pošto se radi o veoma važnom pitanju, za sutra je sazvan sastanak Nadzornog odbora naše firme, koji će taj predlog uputiti Skupštini grada na usvajanje, nakon čega ću potpisati ugovor sa pomenutom firmom“, rekao je danas Tajdić.

PerSu marketi

Nakon potpisivanja ugovora, ponuđač je u obavezi da u roku od osam meseci iz svojih sredstava izgradi postrojenje i počne sa proizvodnjom ispravne pijaće vode. Ponuđač je u obavezi da godišnje proizvede minimum 6,5 miliona kubika vode po ceni od 0.28 evrocenti po kubiku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Rok trajanja usluge koja će biti pružana nije određena ugovorom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh