I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Doktorat Dragana Manojlova: „Uticaj ERP sistema na automatizaciju poslovnih procesa“

Zrenjanin je uvek bio rasadnik stručnjaka u mnogim oblastima, a jedan od najznačajnijih stručnjaka u oblasti ekonomije je Dragan Manojlov. On je magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a odbranu doktorske disertacije: „Uticaj ERP sistema na automatizaciju poslovnih procesa i upravljanje rizicima“, je izvršio 30. aprila na Univerzitetu u Beogradu.

Dr Dragan Manojlov

Rad je naročito značajan, jer je spoj poslovne prakse i naučne teorije. Smisao rada je da se smanji GAP (razlike), koji postoji između potreba tržišta koje definišu specifičnosti privrede u zemljama Zapadnog Balkana i tekućeg naučno nastavnog programa u obrazovanju. Inače, pomenute ERP teme se već uveliko obrađuju na fakultetima u Zemljama Zapadne Evrope, dok Srbija značajno zaostaje za njima.

Osim toga, Dragan Manojlov je vrstan stručnjak u oblasti ERP sistema, jedan je od retkih u regionu koji ima više od 10 godina aktivnog učestvovanja na strani konsaltinga na svim većim SAP ERP projektima. Osim SAP konsaltinga Dragan Manojlov je participirao i na projektima Management Consultinga i Konsaltinga Upravljanja Kvalitetom (QA consulting). Trenutno, kao QA konsultant participira na višegodišnjem projektu implementacije SAP ERP sistema u Elektroprivredi Republike Srpske.

PerSu marketi

Osim praktičnog, Dragan Manojlov je imao nemerljiv doprinos i u naučnim krugovima. Prethodne godine učestvovao je na nekoliko renomiranih konferencija – Tivat (rasprava o elektronskom potpisu), Privredna komora Niša, SymOrg i dr. gde je imao zapažena izlaganja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh