I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Događaj koji je povezao Dan zaljubljenih i Svetog Trifuna

Sveti Trifun i Dan ljubavi obeleženi su istog dana različitim manifestacijama, od onih u vinogradima, do gradskih u parkovima tokom kojih su organizatori i učesnici podsećali na važnost poklanjanja ljubavi i pažnje voljenim osobama.

U centru Zrenjanina, jednom promocijom naziva „Vino – gutljaj ljubavi i zdravlja“ , obeležena su oba događaja – i Sveti Trifun i Dan zaljubljenih.

uduruzenje-poslovnih-zena-sofia-dan-zaljubljenih-1

-Tog dana sa nama su bili gosti iz aradačkog udruženja vinogradara, čije se vino moglo degustirati. Odeveni u plaštove vitezova, vinogradari iz udruženja sa tradicijom dužom od 20 godina, otkrili su nam detalje o gajenju vinove loze i proizvodnji kvalitetnog vina u našem regionu, rekla je Marijana Kerleta predsednica Udruženja poslovnih žena „Sofia“ koje je organizavalo ovaj događaj.

PerSu marketi

uduruzenje-poslovnih-zena-sofia-dan-zaljubljenih-2

Događaju su prisustvovali i predstavnici Udruženja Leei Zrenjanin koji su naglasili da očuvanje prirode predstavlja preduslov za sve aktivnosti koje proizilaze u ovakvim danima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Udruženje Veliko Srce Lazarevo, još jedno je od prijateljskih udruženja koje je tog dana simbolično delilo srca od pustovane vune, a članice Udruženja „Sofia“ pripremile su slatke proizvode, medenjake „Rafaelo“.

uduruzenje-poslovnih-zena-sofia-dan-zaljubljenih-3

O delotvornosti i pravilnom konzumiranju vina u zdravstvene svrhe savete je davala dr. Slavenka Petković-Ćurić. Događaju je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh