I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Događaj koji je povezao Dan zaljubljenih i Svetog Trifuna

Sveti Trifun i Dan ljubavi obeleženi su istog dana različitim manifestacijama, od onih u vinogradima, do gradskih u parkovima tokom kojih su organizatori i učesnici podsećali na važnost poklanjanja ljubavi i pažnje voljenim osobama.

U centru Zrenjanina, jednom promocijom naziva „Vino – gutljaj ljubavi i zdravlja“ , obeležena su oba događaja – i Sveti Trifun i Dan zaljubljenih.

uduruzenje-poslovnih-zena-sofia-dan-zaljubljenih-1

-Tog dana sa nama su bili gosti iz aradačkog udruženja vinogradara, čije se vino moglo degustirati. Odeveni u plaštove vitezova, vinogradari iz udruženja sa tradicijom dužom od 20 godina, otkrili su nam detalje o gajenju vinove loze i proizvodnji kvalitetnog vina u našem regionu, rekla je Marijana Kerleta predsednica Udruženja poslovnih žena „Sofia“ koje je organizavalo ovaj događaj.

PerSu marketi

uduruzenje-poslovnih-zena-sofia-dan-zaljubljenih-2

Događaju su prisustvovali i predstavnici Udruženja Leei Zrenjanin koji su naglasili da očuvanje prirode predstavlja preduslov za sve aktivnosti koje proizilaze u ovakvim danima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Udruženje Veliko Srce Lazarevo, još jedno je od prijateljskih udruženja koje je tog dana simbolično delilo srca od pustovane vune, a članice Udruženja „Sofia“ pripremile su slatke proizvode, medenjake „Rafaelo“.

uduruzenje-poslovnih-zena-sofia-dan-zaljubljenih-3

O delotvornosti i pravilnom konzumiranju vina u zdravstvene svrhe savete je davala dr. Slavenka Petković-Ćurić. Događaju je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh