I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Do sada najveće interesovanje za nova znanja u IT industriji

Četvrta Webiz konferencija u Zrenjaninu posvećena je i ove godine novim znanjima iz oblasti IT industrije, veliko interesovanje gostiju iz drugih gradova koji su ispunili sve smeštajne kapacitet, mnogobrojni Zrenjaninci, sala u kojoj se stoji i upija znanje iz poslova budućnosti, mnogobrojni sponzori dokaz su da se Zrenjanin polako postaje epicentar ove izuzetno perspektivne privredne grane.

webiz 2016 zrenjanin

Prepuna sala danas u Zrenjaninu

Ovogodišnji Webiz nosi naziv „Kako da živite i radite u digitalnoj sadašnjosti“, a održava se u hotelu Vojvodina i trajaće od danas 24. do nedelje 27. aprila.

Predavači su istaknuti stručnjaci iz IT industrije, a kompletan program možete pogledati ovde.

I Taxi Zrenjanin

Učesnike konferencije na otvaranju su pozdravili Vladimir Pavlov pokrajinksi sekretar za nauku i tehnološki razvoj kao i zamenik gradonačelnika Duško Radišić ispred gradske uprave koja je podržala Webiz od samog osnivanja i dr Milorad Rančić direktor Visoke tehničke škole. Poželevši svim učesnicima puno uspeha u radu i daljnoj karijeri oni su ih pre svega pozvali da ostanu u svojoj zemlji i sredini i tu uprkos svim teškoćama ostvare svoju punu afirmaciju.

Pogledajte kako je bilo na otvaranju četvte Webiz konferenije danas 25. aprila u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh