I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Dijamant“ opremio tri igrališta u zrenjaninskim vrtićima

Gradonačelnik Čedomir Janjić i generalna direktorka Kompanije „Dijamant“ Slavica Kešelj, danas su svečano otvorili igrališta vrtića „Vila“, „Neven“ i „Crvenkapa“, opremljena spravama za igru i rekreaciju najmlađih.

igraliste-dijamant
Današnja akcija nastavak je realizacije projekta uređenja dečijih vrtića “Za lepše detinjstvo” započetog 2011. godine.

Najveća uljara na Balkanu i lider u proizvodnji suncokretovog ulja, margarina i majoneza u Srbiji, opremila je ova tri igrališta novim toboganima, ljuljaškama, klackalicama, toboganom i kulom sa peščanikom u vrednosti od blizu milion dinara.

– Ovaj projekat predstavlja deo našeg marketinškog plana, a cilj nam je da na najbolji način ulepšamo boravak najmlađih. Oni su naša najveća vrednost na kojima se zasniva društvo i budući radni potencijal, i ako blagovremeno vodimo računa o tome dobićemo odlične rezultate. Ovo je jedan u nizu objekata u koje smo ulagali, naša kompanija ima tradiciju dugu 75 godina i jasne planove, a to je da investicije poput ove budu prioritet i u buduće, rekla je direktorka kompanije „Dijamant“ Slavica Kešelj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

igraliste-dijamant-keselj
Gradonačelnik Čedomir Janjić zahvalio se predstavnicima ove kompanije i istakao da mu je zadovoljstvo što postoje društveno odgovorna preduzeća poput ovog, te da se nada da će ovakvih ulaganja biti što više.

igraliste-dijamant-hor
Nakon kreativne priredbe dečijeg hora, mališani su zajedno sa gradonačelnikom i direktorkom u znak zahvalnosti simbolično pustili balone u vazduh i time zvanično otvorili igralište.

igraliste-dijamant-pustanje-balona

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh