I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Devet godina Kancelarije za mlade u Zrenjaninu – Lenka Janjić najbolja volonterka

Svečanom akademijom i proglašenjem najbolje volonterke za 2016. godinu, članovi Kancelarije za mlade grada Zrenjanina obeležili su deveti rođendan.

Pozdravljajući prisutne ispred Kancelarije za mlade, Ivan Mikalački se osvrnuo na prethodnu godinu u kojoj je na polju omladinske politike i omladinskih projekata učvršćena saradnja sa srednjim školama. Pored toga, pod pokroviteljstvom OEBS-a i nekoliko Kancelarija za mlade sa teritorije AP Vojvodine, uspešno su sprovedene edukativne radionice na temu bezbednosti i nasilja u porodici, kao i na temu o vrednostima Evropske unije, a koje su realizovane u saradnji sa civilnim sektorom, i uz podršku grada Zrenjanina.

Za najbolju volonterku, aktivistkinju Kancelarije za prošlu godinu proglašena je Lenka Janjić. Ona se tokom obraćanja zahvalila na ovoj izuzetnoj nagradi, koja je za nju, kako je rekla „u isto vreme velika čast, ali i ogromna odgovornost prema matičnoj organizaciji i mladima u našem gradu“.

I Taxi Zrenjanin

-Ovo priznanje treba da motiviše naše mlade sugrađane, da se u što većem broju priključe našoj organizaciji i našem radu, da doprinesu poboljšanju položaja mladih i da budu deo mnogobrojnih akcija i edukacija – istakla je ona.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na kraju svečanosti, kojoj su između ostalih prisustvovali članovi lokalne samouprave, predstavnici Ministarstva omladine i sporta, kao i predstavnici organizacija koje se bave omladinskom politikom i radom sa mladima, Kancelarija za mlade dodelila je zahvalnice pojedincima, organizacijama i institucijama.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh