I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Detaljan program javnog dočeka Nove godine u Zrenjaninu

U Zrenjaninu će javni doček nove godine biti organizovan u okviru manifestacije „Zrenjanin grad otvorenog srca“ koju su prošle godine pokrenuli Grad Zrenjanin, Turistički centar Zrenjanina i Kulturni centar.

Njihovi predstavnici objavili su detaljan program koji čine dnevni i večernji deo.

docek-ng

Dnevni deo koncipiran je tako da zabavi i obraduje naše najmlađe sugrađane, a za razliku od prošle godine kada je manifestacija u centru grada trajala četiri sata, ovogodišnja će biti ograničena na dva sata. To vreme biće ispunjeno raznovrsnim programom i poklonima za svu decu koja se okupe u glavnoj gradskoj ulici.

PerSu marketi

– Poučeni primerom od prošle godine kada je bilo prilično hladno a program trajao četiri sata, shvatili smo da je to previše i odlučili da ovogodišnji program počne tačno u podne, a da se već u 14 sati završi. Preogram će početi kićenjem jelke koja će biti i viša i bogatija u odnosu na prošlogodišnju, a zatim će na na bini kod zgrade Vodotornja nastupiti Dečiji hor Kulturnog centra. Nakon toga, naše najmlađe sugrađane zabavljaće popularni „Flamingosi“ i na kraju će CEKOM izvesti novogodišnju predstavu. Uz sve to smo obezbedili 6 kostimiranih Deda Mrazova i dva klovna, a Kompanija „Gomex“ kao sponzor manifestacije, obezbedila je paketiće za decu koja u tom momentu budu u centru grada, rekao je Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema rečima predstavnice Grada Zrenjanina, Lidije Krčmarov, jelku će u podne sa najmlađima kititi gradonačelnik, onako kako je to bilo i pršle godine.

Večernji program počeće u 21 st nastupom DJ Bukija koji će zagrejati publiku i pripremiti ih za svirke tri zrenjaninska benda koji će se smenjivati na bini.

Odabrali smo tri lokalna benda različitih muzičkih žanrova – Šišarke, Katty B Good i Lepotice i zver. U ponoć će okupljenim građanima biti upućena čestitka uz vatromet, a odmah nakon toga realizovaćemo novogodišnji nagradni kviz, i mnogi će imati sreću da postanu dobitnici vrednih nagrada. U neposrednoj blizini bine, ugostitelji će nuditi piće, a besplatno će svim sugrađanima deliti čaj, rekla je Marica Kosanović ispred Turističkog centra Zrenjanina.

Program dočeka Nove godine trajaće do 1 sat posle ponoći, a organizatori su pozvali sve Zrenjanince da dođu i pod otvorenim nebom dočekaju 2015. godinu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh