I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Detaljan program javnog dočeka Nove godine u Zrenjaninu

U Zrenjaninu će javni doček nove godine biti organizovan u okviru manifestacije „Zrenjanin grad otvorenog srca“ koju su prošle godine pokrenuli Grad Zrenjanin, Turistički centar Zrenjanina i Kulturni centar.

Njihovi predstavnici objavili su detaljan program koji čine dnevni i večernji deo.

docek-ng

Dnevni deo koncipiran je tako da zabavi i obraduje naše najmlađe sugrađane, a za razliku od prošle godine kada je manifestacija u centru grada trajala četiri sata, ovogodišnja će biti ograničena na dva sata. To vreme biće ispunjeno raznovrsnim programom i poklonima za svu decu koja se okupe u glavnoj gradskoj ulici.

I Taxi Zrenjanin

– Poučeni primerom od prošle godine kada je bilo prilično hladno a program trajao četiri sata, shvatili smo da je to previše i odlučili da ovogodišnji program počne tačno u podne, a da se već u 14 sati završi. Preogram će početi kićenjem jelke koja će biti i viša i bogatija u odnosu na prošlogodišnju, a zatim će na na bini kod zgrade Vodotornja nastupiti Dečiji hor Kulturnog centra. Nakon toga, naše najmlađe sugrađane zabavljaće popularni „Flamingosi“ i na kraju će CEKOM izvesti novogodišnju predstavu. Uz sve to smo obezbedili 6 kostimiranih Deda Mrazova i dva klovna, a Kompanija „Gomex“ kao sponzor manifestacije, obezbedila je paketiće za decu koja u tom momentu budu u centru grada, rekao je Vladimir Đurić, programski direktor Kulturnog centra.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prema rečima predstavnice Grada Zrenjanina, Lidije Krčmarov, jelku će u podne sa najmlađima kititi gradonačelnik, onako kako je to bilo i pršle godine.

Večernji program počeće u 21 st nastupom DJ Bukija koji će zagrejati publiku i pripremiti ih za svirke tri zrenjaninska benda koji će se smenjivati na bini.

Odabrali smo tri lokalna benda različitih muzičkih žanrova – Šišarke, Katty B Good i Lepotice i zver. U ponoć će okupljenim građanima biti upućena čestitka uz vatromet, a odmah nakon toga realizovaćemo novogodišnji nagradni kviz, i mnogi će imati sreću da postanu dobitnici vrednih nagrada. U neposrednoj blizini bine, ugostitelji će nuditi piće, a besplatno će svim sugrađanima deliti čaj, rekla je Marica Kosanović ispred Turističkog centra Zrenjanina.

Program dočeka Nove godine trajaće do 1 sat posle ponoći, a organizatori su pozvali sve Zrenjanince da dođu i pod otvorenim nebom dočekaju 2015. godinu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh