I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Deo ulice Cara Dušana od nedelje zatvoren za saobraćaj

I pored loših vremenskih uslova u prvim danima januara, radovi na drugoj fazi izrade Crpne stanice „Centar“ na potezu od početka gradske kuće do raskrsnice ulica Savezničke i Slobodana Bursaća, završeni su u predviđenom roku.

Danas su završeni radovi na potisnom vodu fekalne kanalizacije, a do nedelje 18. januara očekuje se završetak sanacije puta u ulici Kralja Petra I Karađorđevića čime će biti ispunjeni uslovi za početak treće faze radova na izradi potisnog voda fekalne kanalizacije.

radovi

Od tog dana za saobraćaj će biti zatvorena ulica Cara Dušana – od raskrsnice ulica Slobodana Bursaća i Savezničke do magistrale. Na tom potezu će se izvoditi treća faza radova koja bi po ranije utvrđenom planu trebala da traje 30 dana, odnosno do 16. februara.

Fordomanija

– Trećom fazom radova, potisni vod fekalne kanalizacije stiže do nove Crpne stanice „Centar“ koja se nalazi na magistrali, i time će radovi naših službi biti završeni, navela je Služba informisanja JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bez obzira na završetak radova u drugoj fazi, ulica Kralja Petra I neće biti otvorena za saobraćaj sve dok ne bude završena u treća faza, te će ulice Slobodana Bursaća i Saveznička u narednih 30 dana biti slepe ulice, i u njima će se saobraćaj odvijati samo do raskrsnice.

Kao i tokom dosadašnjih radova, uslovi za kretanje pešaka biće nesmetani.

Foto: zrenjanin.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh