I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Aktuelno

Deo serije „Senke nad Balkanom“ upravo se snima u Zrenjaninu

Delovi nove TV serije čije je snimanje otpočelo 1. oktobra u Barandi trenutno se snimaju u Zrenjaninu. Reditelj Dragan Bjelogrlić više scena serije „Senke nad Balkanom“ snima  u prostorima Gradske kuće.

img_3641

Tokom snimanja kadrova u potpunoj tišini pazi se na svaki detalj

img_3653

I Taxi Zrenjanin

Dragan Bjelogrlić okružen statistima i članovima filmske ekipe izdaje poslednje instrukcije

Zabeležili smo deo atmosfere sa snimanja scene maskenbala u baroknoj sali.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

maskenbal

img_3649

Viktor Savić u pauzi snimanja

Jedno od naših trenutno najpoznatijih glumačkih lica Viktor Savić u sceni na maskenbalu glumi umetničkog fotografa. Otkrivamo da ima masnicu i da je krezub, a o čemu se zapravo radi doznaćemo kada se serija bude emitovala. Mogu maksimalno da pohvalim scenografa za sav trud koji je uložio da bi ovo i ostale scene izgledale autentično –  kratko je prokomentarisao Savić.

img_3634

TV seriju „Senke nad Balkanom“ za Radio-televiziju Srbije realizuje izvršna produkcija „Kobra film“ iz Beograda. Za ovu krimi-misteriju scenario su, prema filmskoj priči Stevana Koprivice, napisali Danica Pajović, Dejan Stoiljković, Vladimir Kecmanović i Dragan Bjelogrlić. Reditelji serije su pored Bjelogrlića su Kosta Đorđević, Danilo Bećković i Srđan Spasić. Direktor fotografije Ivan Kostić, scenograf Goran Joksimović, kostimograf Boris Čakširan, montažer Lazar Predojev. Urednik serije je Marko Novaković. Emitovanje serije Senke nad Balkanom, planirano je za jesen 2017. godine.  izvor: rts.rs  foto: ilovezrenjanin.com

  • Divider

  • Divider
Na vrh