I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Dejan Tomašević podržao Zrenjanin u organizaciji EP u košarci 2019

Ukoliko Srbija dobije domaćinstvo EP u košarci za žene 2019. godine utakmice jedne od grupa i to one u kojoj bude reprezentacija Srbije igraće se u Zrenjaninu.

To je najavio i potvrdio generalni sekretar KSS Dejan Tomašević prilikom posete gradu Zrenjaninu gde se sastao sa čelnicima lokalne samouprave i Košarkaškog saveza Vojvodine. Prilikom nedavne posete Zrenjaninu, predsednik KSS Predrag Danilović pohvalio je uslove koji su pruženi i koje sportisti ovde imaju što je uticalo i na ovu odluku.       – Srbija nije dobila domaćinstvo 2017. godine kada su konkurisale samo dve zemlje, a za 2019. godinu već sada postoje 4 kandidata tako da će taj zadatak biti još teži ali sam uveren da ćemo zajedno sa Slovenijom organizovati ovo veliko takmičenje.  Po jedna od dve grupe takmičenja u Srbiji biće organizovane u Nišu i Zrenjaninu dok će završnica biti održana u Beogradu – kaže  Tomašević.

 

Kandidature za EP 2019. podnose se do 28. februara dok će konačna odluka biti doneta tokom ovogodišnjeg Evropskog prvenstva koje se održava u Češkoj.

I Taxi Zrenjanin

– Do prilike da budemo deo organizacije ovog velikog takmičenja ne bi ni došlo, a da ne ulažemo značajna sredstva u sport i sportsku infrastrukturu. Verujem da ovo prvenstvo neće biti jedino u našem gradu već će biti  početak čitavog niza velikih takmičenja u raznim sportovima koja će biti poverena našem gradu – rekao je gradonačelnik Čedomir Janjić ovom prilikom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh