I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Završetak ˝Dečije nedelje˝ obeležen velikim festivalom (6 slika)

Neki od najlepših trenutaka jednog predškolca ili osnovca, svakako se vezuju za učešće u raznim aktivnostima u dečijoj nedelji. Danas se u Zrenjaninu, na više lokacija obeležio završetak dečije nedelje za 2016. godinu.

vrtic-1

Tokom cele radne nedelje, u svim vrtićima i osnovnim školama u Zrenjaninu, organizovane su raznolike aktivnosti prilagođene deci različitog uzrasta, koja su kroz igru i nastavu uživala, ali se i edukovala o dečijim pravima i uslovima. Ipak, završni događaj za ovogodišnje obeležavanje najslađe nedelje u godini održao se baš danas, u Kristalnoj dvorani, gde je preko 200 mališana učestvovalo u velikom festivalskom defileu i svoju kreativnost pokazalo gostima. Svojim prisustvom, ovu priliku je upotpunio i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

-Izuzetno mi je drago što imamo prilike da pošaljemo ovakvu sliku iz našeg grada. Mi se zalažemo da što više pomognemo predškolskoj ustanovi, i veoma smo ponosni što je Zrenjanin jedan od retkih gradova koji je uspeo da sve predškolske ustanove opremi sa uslovima za rad, kako bi sva deca mogla da uživaju, izjavio je Janjić.

Fordomanija

vrtic-3

Kristalna dvorana prepuna dečijih osmeha

U kristalnoj dvorani na dečijem festivalu, mališani su sa oduševljenjem gostima pokazali svoje kostime kroz ˝maskirani˝ defile. Nakon defilea, usledio je hor, a posle hora i valcer prijateljstva.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte kako je protekao dečiji festival

vrtic-2

vrtic-4

vrtic-5

vrtic-6

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh