I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Veliki broj maskiranih mališana danas pevalo i plesalo u Zrenjaninu

U okviru dečije nedelje danas, 9. oktobra od 10 časova, na Trgu Slobode u Zrenjaninu, a u organizaciji predškolske ustanove grada Zrenjanina, održana je manifetscija  „Dečije igre bez granica“.

Prisutnima se obartila zamenica direktora Tatjana Vojović koja je tom prilikom pozdravila svu decu i zahvalila se na njihovom prisustvu, i na činjenici da su  uveličali centralnu manifestaciju obeležavanja Dečije nedelje.

Gotovo svi mališali nosili su kreativne maske, pa su se danas centrom šetale vile, čarobnjaci, super heroji i drugi, njima omiljeni likovi.

6

I Taxi Zrenjanin

Puštanjem balona na siboličan način današnju mnifestaciju otvorio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac i tom prilikom izjavio da mu je veliko zadovoljstvo što je danas sa najmlađima na Trgu slobode, jer su danas tu, kako on kaže naša deca, naša budučnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovo su deca koja treba u narednom periodu da se ponose Gradom Zrenjaninom, a mi smo tu da im stvorimo uslove za to.

2

Svi mi stariji smo tu sa jednim jasnim zadatkom da deca ostanu u Zrenjaninu. Moramo mnogo više da radimo da bih naša deca bila srećnija u našem gradu, ali to nam nije obaveza već čast i sreća dodao je Santovac.

3

Na današnjoj manifestaciji koja je okupila veliki broj mališana mogle su se videti brojne muzičke tačke, propraćene koreografijom, pesmom i osmehom, koje su pripemili vrtići grada Zrenjanina, nakon čega je usledilo takmičenje u „igrama bez granica“.

5

4

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh