I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Deca prave liciderska srca za Dan zaljubljenih

Dečija igraonica, rođendaonica i kafe „Vragolan“ u susret danu zaljubljenih, svojim poštovaocima priredila je malo iznenađenje.

coffe-and-heart

ŠIRIMO LJUBAV UZ LICIDERSKA SRCA

– Ljubav je pokretač za sve važne stvari u životu. Trudimo se da širimo pozitivnu energiju, te svojim gostima uz kafu poklanjamo i malo ljubavi – mini liciderska srca koja će im ulepšati dan.

Veća liciderska srca, kroz kreativnu radionicu, poligon spretnosti i veselo druženje za decu od 3-7 godina pravićemo 14.02. od 10.30 do 12.30h na Dan zaljubljenih.

PerSu marketi

Deca su rekla: ,,Ljubav – to je kad se smeješ čak i kada si umoran!“, a to je pravi cilj ove akcija, širimo pozitivno energiju sa klincima u igraonici, sa roditeljima u kafeu.

vragolan-igraonica-zrenjanin

I VRAGOLAN SAKUPLJA GOMEX KEŠIRIĆE

– I mi skupljamo Keširiće Igraonica Vragolan je u saradnji sa Gomex trgovinskim lancem i One stop marketingom i svojim gostima omogućavamo korišćenje Kasica Brojalice i skupljanje Keširića, prilikom svakog plaćanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na svakih 100 dinara dobijate 5 Keširića. Želimo da svojim gostima omogućimo da dobiju kvalitetnu uslugu a uz to i da se dobro osećaju jer uz Kasicu Brojalicu mogu da uštede i zarade.

kasica-brojalica

Ne zaboravite da je već 200 porodica poklonilo poverenje ovoj rođendaonici i igraonici.

Dečija igraonica i rođendaonica “Vragolan” nalazi se u širem centru grada na uglu Đure Jakšića 14 i Prve proleterske ulice.

U sklopu igraonice je i kafić za odrasle za nepušače i pušače. Dostupan je veliki broj parking mesta.

U ovoj igranici možete komforrno surfovati uz besplatan Wi-Fi internet.

Kontakt telefon za informacije i rezervacije je 023 602880 ili 069 2 602 880, a ukoliko lajkujete zvaničnu fejsbuk stranicu ove kafe igraonice, možete pratiti novosti, promotivne akcije i druge zanimljivosti.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh