I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Darujte slatkiš za paketić deci na bolničkom lečenju

Članovi „Rotaract“ kluba oranizovaće u subotu 21. decembra humanitarnu žurku „Sweet night“ u kojoj će se skupljati slatkiši deci koja će i tokom novogodišnje noći morati da budu u zrenjaninskoj bolnici.

Svi građani Zrenjanina koji su voljni da učestvuju u ovoj akciji, moći će da doniraju slatkiše, slaniše ili dobrovoljne priloge u nekoliko ugostiteljskih objekata koji su se uključili u akciju.

Tako će u subotu u lokalima “Mistique”,”Fabrique” “Kuća dobre rakije”, “Lion Pub“, “Bassic Bar”, “Hood”, i gradskoj kafani “Stara Zanatlija”, biti postavljene kutije za sakupljanje slatkiša. Od prikupljenih slatkiša, članovi Rotaracta će napraviti novogodišnje paketiće, koje će odneti deci u bolnici. Ukoliko građani ostave dobrovoljni prilog, Rotaract će od tog novca kupiti slatkiše i pridružiti ih već prikupljenim.

Poster1
Rotaract je izrazio veliku zahvalnost svim ugostiteljima koji će učešćem u humanoj akciji pokazati visok nivo preduzetničke i društvene odgovornosti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

– Ovo je prilika da svako od nas svojim malim doprinosom učestvuje u velikoj i lepoj akciji koja će usrećiti decu, poručili su mladi Rotaracta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh