I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Krenula povorka fijakera – počinju 28. Dani piva!

Povorka fijakera sa pivom krenula je danas iz parka gradske kuće u pozivanje građana na 28. manifestaciju „Dani piva“.

Fijaker će obilaziti gradske ulice i deliti besplatno pivo građanima u čast tradiciji koja se održala  u gradu na Begeju.

povorka-fijakera 1

Pozivari građane obaveštavaju da manifestacija počinje sutra u 21 čas i 30 minuta na glavnoj bini na Žitnom trgu nakon čega će uslediti veliki vatromet.

PerSu marketi

povorka-fijakera

Program na bini biće nastavljen prvim kvalifikacijama takmičenja u brzom ispijanju piva, a publiku će odmah nakon toga pozdraviti „zlatna truba“ Dejana Petrovića i njegovog Big benda, a bi se oko ponoći pojavili i članovi sastava „Bad copy“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Sutra će krenuti i programi na svim ostalim lokacijama – Trgu Slobode, Trgu Dr Zorana Đinđića,  glavnoj gradskoj ulici, gradskoj bašti i parkingu na Prevlaci. Dobrodošli su svi, u narednih pet dana  Zrenjanin živi svom snagom“, rekla je Marica Kosanović, PR manifestacije.

PROMO TIM DANA PIVA OBIŠAO NEKOLIKO GRADOVA

dani piva promo team tim

Mladi pevač Boris Petrović u Vršcu je pozvao Vrščane na 28. Dane Piva, a podeljeno je na stotine promotivnih letaka i u okviru manifestacije „Velika Gospojina“ u Novom Bečeju. Pored prestonice, promotivni programski letak delio se i u Novom Sadu, Bačkoj Topoli, Subotici, Paliću, Pančevu i Kikindi.

Pored pojačanih direktnih promocija, ove godine rađena je i velika internet kampanja usmerena na posetioce iz drugih gradova, a „online“ kampanja je potkrepljena i redizajnom zvaničnog sajta manifestacije na adresi danipiva.rs.

FACEBOOK STRANICA PREŠLA BROJKU od 10.000 fanova!

Za samo nekoliko dana ovu stranicu „lajkovalo“ je više od 3000 ljudi, što dovoljno govori o pozitivnoj atmosferi koja se podiže oko najstarije pivske manifestacije u zemlji, za šta je po komentarima na društvanim mrežama najzaslužniji dobar muzički program, prilagođen svim ukusima.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh