I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zvaničan program i satnica Dana piva

Zrenjanin je sve bliži 31. manifestaciji „Dani piva“ koja će se održati od 23. do 28. avgusta, a koju će grad organizovati u saradnji sa JP Turistički centar grada Zrenjanina.
Zdravko Colic Dani Piva

PROGRAM DANI PIVA 2016.

program-dani-piva

ZRENJANINCI UJEDINJENO PROMOVIŠU SVOJ GRAD I DANE PIVA

dani-piva1

Na zvaničnoj fejsbuk stranici našeg portala objavljen je video snimak koji ilustruje program ovogodišnjih Dana piva kroz nekoliko najzvučnijih imena, ali i sadržio deo zdravice koju godinama unazad izgovara na otvaranju Dana piva legendarni Zrenjaninski glumac, Prvoslav Zakovski – Zaka uz naravno poziv da se sugrađani i ljubitelji piva uključe u promociju manifestiacije i podele video na svom fejsbuk profilu.

PerSu marketi

Do sada video je podelilo preko 1250 ljudi, a bliži mu se i cifra od 80.000 pregleda za samo 48h od objavljivanja.

Ovo je prvi put da Zrenjaninci u ovoj meri promovišu manifestaciju.

Na Trgu slobode 25. avgusta  nastupiće  i Zrenjaninska filharmonija, koja je za kratko vreme osvojila srca gotovo svih sugrađana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zrenjaninska filharmonija

Zrenjaninska filharmonija , Dani piva 2015.

Pored muzičkog dela programa, u Turističkom centru grada Zrenjanina najavljuju i ove godine bogat prateći program u vidu kulturno-umetničkih sadržaja, zabave za decu, takmičenja, sportskih zbivanja.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh