I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Jubilarni 30. „Dani piva“ od 27. do 30. avgusta

Manifestacija „Dani piva“ biće održana ove godine od 27. do 30. avgusta jubilarnu tridesetu godinu od osnivanja, potvrđeno je portalu I love Zrenjanin u Javnom preduzeću „Turistički centar grada Zrenjanina“.

Budući da je u pitanju značajan jubilej, i programski sadržaji će ove godine biti prilagođeni u tom pravcu.

dani-piva-vazduhDani piva 2014.

– Lokacijama na kojima se tradicionalno održava manifestacija priključiće se i Trg slobode, koji će u najlepšem svetlu, sa potpuno novim izgledom i programom, moći da primi i ugosti veliki broj posetilaca, najavila je Marica Kosanović ispred Turističkog centra grada Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Pored pivarskih i ugostiteljskih štandova posetioci će i ove godine uživati u koncertima, takmičenjima, kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima na brojnim lokacijama. Manifestacija „Dani piva“ poznata je po tome što sadrži programe za sve generacije.

Tokom prošle godine, apsolutni rekord oboren je na dan koncerta hrvatskog pevača Tonija Cetinskog koji je slušalo 30.000 ljudi.

„Dani piva“ nastali su kao vid promocije i podrške nekadašnjoj Zrenjaninskoj industriji piva. Nakon zatvaranja pivare ova manifestacija nastavlja da se održava kao želja i potreba Zrenjaninaca da se tradicija sačuva od zaborava i da se dočekaju neki bolji dani za gradsku pivaru. „Dani piva“ nisu uvek nailazili na podršku lokalne samouprave, pa je tako ova manifestacija u jednom periodu bila osporavana i zabranjivana.

Godinama nakon te kratkotrajne faze nerazumevanja, „Dani piva“ postaju svojevrsni brend grada Zrenjanina i jedna od najznačajnijih turističkih manifestacija u Srbiji. Više desetina hiljada Zrenjaninaca i posetilaca iz drugih mesta i gradova

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh