I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Dan otvorenih vrata u OŠ „P.P. Njegoš“ za buduće prvake i roditelje

Zrenjaninska Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ prirediće u subotu 19. marta dan otvorenih vrata za buduće prvake i njihove roditelje. Predstavljanje i obilazak škole počeće u 10 sati.

prvaci

Dan otvorenih vrata postao je tradicionalan događaj i idealna prilika da roditelji pred početak upisa sagledaju sve mogućnosti za školovanje svoje dece.

Redovan upis učenika u prvi razred osnovne škole počeće 1. aprila, a u klupama se očekuju deca koja su rođena 2009. godine i januara i februara 2010. godine. Postoji mogućnost da se upišu i deca koja su mlađa, ali ona moraju proći ispit spremnosti kod psihologa škole.

PerSu marketi

-Nastava je organizovana u dve smene, prepodnevna počinje u 8, popodnevna u 13.30 časova. Učenici u prvom razredu imaju srpski jezik, matematiku, svet oko nas, muzičku i likovnu kulturu, fizičku kulturu i engleski jezik, i po dva izborna predmeta. Za prvi biraju između verske nastave ili građanskog vaspitanja, a za drugi između predmeta Od igračke do računara, Čuvari prirode, Narodna tradicija i Lepo pisanje, kažu u ovoj školi dodajući da će roditelje upoznati i sa mogućnostima dnevnog boravka, brojnim sekcijama i aktivnostima koje se sprovode tokom cele školske godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh