I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

„Dan mladih“ obeležen na kupalištu Peskara

Međunarodni dan mladih obeležilo je danas oko 150 mladih Zrenjaninaca koji su se okupili na kupalištu Peskara. Tokom višečasovnog druženja, realizovan je deo projekta „Mladi i aktivnosti“ koji sprovode Kancelarija za mlade Zrenjanin i Udruženje građana „Kromilo“.

Događaj su podržali Zlatana Ankić, članica Gradskog veća zadužena za resor sporta i omladine, i Dušan Šijan, načelnik Srednjobanatskog okruga.

mladi obuka

„Aktivnosti na Peskari bile su od edukativnog značaja za okupljene mlade, pa su tako Preventivni centar i polivalentna patronažna jedinica Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ merili pritisak i puls, Crveni krst je simulirao pružanje prve pomoći i realistično prikazao manifestovanje nekoliko oboljenja, CEKOM  je izveo „flash mob“, Profesionalna vatrogasna jedinica prezentovala je svoju opremu i podelila iskustvo sa terena, a Dobrovoljno vatrogasno društvo „Mužlja“ simuliralo je vežbu pravilnog gašenja požara“, rekao je portalu I love Zrenjanin Branislav Hostić, saradnik Kancelarije za mlade.

PerSu marketi

 

Marija Vidaković, jedna od mladih Zrenjaninki koja je došla da proslavi Dan mladih sa svojim vršnjacima, kaže da ove aktivnosti redovno posećuje poslednjih godina, i da je današnja organizacija bila najbolja do sada.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Jedinice Policijske uprave, Komunalne policije i Službe Hitne pomoći bile su danas zadužene za bezbednost mladih, te su se i pripadnici i članovi njihovih timova mogli videti na zrenjaninskom kupalištu.

 

Za dobru atmosferu i raspoloženje pobrinuo se popularan bend „Francuska sobarica“, uz koji su mladi uživali u atmosferi lokala „Beer house“, ovogodišnjeg prijatelja manifestacije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh