I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Neprilagođena brzina, nepropisno ponašanje, alkohol – crni vikend u saobraćaju

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, od kojih šest sa povređenim licima i tri sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama pet lica je zadobilo teške telesne povrede, a trinaest lica je lakše povređeno. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 1.012.000,00 dinara.

Uzroci saobraćajnih nezgoda u četiri slučaja bili su  neprilagođena brzina kretanja vozilom, u dva slučaja zbog neustupanja prvenstva prolaza, jedna nezgoda dogodila se zbog nepropisnog preticanja, jedna zbog nepropisne radnje vozilom  i jedna zbog nekretanja vozilom uz desnu ivicu kolovoza.

PerSu marketi

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 22 učesnika u saobraćaju, a  izdata su 73 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača, od toga, 3 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 9 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola. Od toga je jedan vozač  zadržan  12 časova  jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Iz saobraćaja je isključeno 10 vozila, od toga 8 vozila zbog tehničke neispravnosti i 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Oprezno u saobraćaju i poštujte propise

Podsećaju se svi učesnici u saobraćaju da ovaj period karakteriše pojava magle, kiše, snega, poledice i drugih nepovoljnih vremenskih uslova, pa se stoga preporučuje opreznost svih učesnika u saobraćaju, a posebno u periodu sumraka, noći i ranih jutarnjih časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh