I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Coca-cola tim obišao Zrenjanin – grad koji je izglasao teretanu

Delegacija „Coca-cola Helenik“ posetila je danas Zrenjanin, jedan od 45 gradova i opština u Srbiji koji su osvojili „Coca-cola“aktivnu zonu – teretanu na otvorenom.

Regionalnog direktora „Coca-Cole“ Vladimira Krompića, supervizora za ovo područje Dejana Klajića i marketing operatera Aleksandra Jevđića primili su gradonačelnik Ivan Bošnjak i zamenik predsednika Skupštine grada Ljubomir Stanisavljev.

IMG_3487 OBRADA

„Čestitam svim Zrenjanincima jer je naš grad – zahvaljujući njihovim angažovanjem i svakodnevnim glasanjem putem interneta – osvojio teretanu na otvorenom. Siguran sam da će grad i ubuduće lepo sarađivati sa velikim brendom kao što je „Coca-Cola“, rekao je Bošnjak.

PerSu marketi

Goste je pozdravio i Stanisavljev dodajući da je „današnja poseta idealna prilika i za razgovor o budućnosti prodaje i biznisa ove kompanije na području grada i okoline“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kompanija „Coca-Cola“ ove godine slavi jubilej od 45 godina poslovanja na tržištu Srbije. Pokretanjem akcije „Budi aktivan, pokreni se i podeli radost“, jedna od najmoćnijih svetskih kompanija potvrdila je svoj profesionalizam i na kreativan način iskazala zahvalnost svojim potrošačima.

coca-cola-parkic-teretana-2013

U okviru velike dvomesečne akcije, stanovništvo svih gradova i opština širom Srbije imalo je priliku da glasa i doprinese potencijalnom otvaranju teretane u mestu u kojem živi.

Opštine su bile podeljene u tri kategorije  u okviru kojih je izabrano po 15 sa najvećim brojem glasova.

Zrenjanin je sa 32.039 glasova takmičenje završio na 11. mestu u kategoriji velikih opština koje će dobiti teretanu na otvorenom.

U dogovoru sa predstavnicima lokalnih samouprava, teretane će biti izgrađene na najboljim lokacijama za izgradnju, što će i u slučaju Zrenjanina biti naknadno objavljeno.

 

Planirano je da do kraja 2013. godine bude izgrađeno 10 teretana na otvorenom, a ostatak do maja 2014. godine.

Celokupan projekat je pokrenut u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj – NALED, a uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave i Ministarstva omladine i sporta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh