I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

„Coca cola“ teretana na otvorenom u Zrenjaninu do 15. juna

Zrenjanin će do 15. juna dobiti „Coca cola“ teretanu na otvorenom koju su Zrenjaninci osvojili glasanjem na konkursu tog svetskog brenda.

teretana

Teretana će se biti postavljena u naselju Bagljaš, na košarkaškom terenu koji se nalazi u neposrednoj blizini magistrale.

– Pripremili smo podlogu i odredili izvođače koji će je postaviti na predviđenoj lokaciji i očekujemo da sprave, odnosno kompletna teretana bude postavljena najdalje do 15. juna, rekao je zamenik predsednika Skupštine grada, Ljubomir Stanisavljev.

Fordomanija

Budući da je bilo sporenja prilikom odabira lokacije i da su pored Bagljaša bili predloženi Karađorđev park i površina oko „mosta na suvom“, lokalna samouprava je razgovarala sa nekoliko gradova da zajedno nastupe pred proizvođačem sprava, i po pristupačnijim uslovima poruče inventar za dodatne teretane.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Međutim, prema Stanisavljevim rečima, dogovori sa gradovima nisu urodili plodom te će Zrenjanin sam ispitati mogućnost nabavke bar još jedne teretane.

Zrenjanin je jedan od ukupno 45 gradova i opština koje su prošle godine učestvovale u glasanju za dobijanje aktivne zone – teretane na otvorenom. Na finalnoj listi, sa 32.039 glasova Zrenjaninaca, naš grad je zauzeo 11. mesto.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh