I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Članarine Boks kluba „Banat“ idu poplavljenim područjima

Rukovodstvo i članovi Boks kluba “Banat” prikupili su sredstva od redovne mesečne članarine u klubu i kompletan iznos uplatili na račun Republike Srbije za pomoć ugroženima od poplava.

boks-klub -banat
Humanitarna akcija je započeta onog dana kada su mediji objavili prve informacije o poplavljenim područjima. Pored članarina, paralelno su prikupljali i neophodne artikle i namirnice.

– Sasvim je bilo logično da i mi sami nešto preduzmemo. To je bila naša potreba. U takvim okolnostima proradi ljudskost u čoveku i javi se želja da se pomogne onima koji su pogođeni ovakvom katastrofom. Nije bilo potrebno puno da se dogovaramo, svi su se odmah uključili, navode iz kluba.

Na inicijativu trenera Milivoja Šojića i Stevana Čizmića otpočela je akcija kojoj su se pridružili svi takmičari i rekreativci, jer kako kažu to je fer, korektno i sportski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

– Sada je došlo vreme da se pruži pomoć, ako ne u vidu građevinskog materijala, onda u novčanoj podršci. Mi nismo veliki klub i svako je dao koliko je mogao. Skupljeno je 20.000 dinara. Možda to nije mnogo, ali ako se svaki klub potrudi da skupi koliko je u njegovoj mogućnosti može dosta da se uradi, rekao je zamenik predsednika Skupštine grad i član kluba, Ljubomir Stanisavljev.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh