I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Čistoća i zelenilo“ otpočela prolećno umivanje grada

Ovogodišnja sezona pranja javnih površina otočela je 15. marta i trajaće do 30. oktobra, potvrdila je našem portalu Danijela Tančić, PR menadžer Javno komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“.

U skladu sa Planom i programom ovog preduzeća, centar grada koji pripada „plavoj“ zoni, praće se dva puta nedeljno, ulice II stepena održavanja i magistrala dva puta mesečno, dok će se pranje ulica III i IV stepena održavanja, obavljati jednom u toku meseca. 

download

“ Kako bi se ovaj posao obavljao što efikasnije i bez stvaranja blata u ulicama, peračima će prethoditi ekipa koja će raditi na uklanjanju nagomilane zemlje i kamenog agregata na ivičnjacima, kao i čistilica koja služi za skupljanje otpada“, kaze Tančićeva.

PerSu marketi

Dežurne ekipe „Čistoće i zelenila“ izlaziće na teren u 22 časa i obavljaće posao pranja javnih površina do 6 časova ujutru. U tom periodu je frekvencija saobraćaja najmanja, pa ekipe nesmetano mogu da obavljaju svoj posao.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh