I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Ćevap koji zrenjaninci obožavaju već 13 godina

Banjalucki cevap

Gotovo da ne postoji osoba u Zrenjaninu koja makar jednom nije uživala u fenomenalnom ukusu Banjalučkog ćevapa. Ova originalna priča u naš grad došla je davne 2000. godine. U početku prvi ćevap Banja Luke bio je stacioniran ispred zgrade narodne bibiloteke, da bi ubrzo dobio svoj najprepoznatljiviji lokalitet na raskrnici ulice Cara Dušana i Magistrale.

Roštilj se nikada ne gasi, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Dokaz da je manija za sočnim „mesnim pločicama“ zahvatila ceo Zrenjanin je i brzo otvaranje drugog objekta u naselju 4. juli, ali i objekta na glavnoj rasksnici najvećeg naselja Bagljaš. Danas ovu uspešnu firmu čini veliki tim vrednih ljudi koji fukcionišu po osnovnom principu : Kvalitet i samo kvalitet, brza i ljubazna usluga i naravno apsolutna higijena po pravilima i standardima.

Banjalučki ćevap priprema se po tradicionalnoj recepturi, od čistog junećeg mesa uz dodatak začina koji su strogo čuvana tajna.

Banjalucki cevap zrenjanin 3

Banjalučki ćevap se kao i svi ostali proizvodi sa menija poslužuje u somunu koji je pečen u peći na drva. Ova peć se loži isklučivo bukovim drvetom te se svaki komad ručno radjen peče na visokoj temperaturi.

I Taxi Zrenjanin

Pored ćevapa kao osnovnog i najpopularnijeg proizvoda, u ovom uspešnom lancu „fast food“ restorana koji su se uspešno godinama razvijali u našem gradu, ponosni su i na prošireni asortiman : Rolovane pileće ražnjiće, pljeskavice, punjene vešalice, roštiljske kobasice i mnoge druge prozivode koji su proširoli postojeći asortiman u skladu sa željama naših sugradjana.

Ne rade dostavu jer tvrde da pravu čar sočnog banjalučkog ćevapa možete osetiti samo kada je tik skinut sa roštilja koji se ne gasi.

IMG_1919

Planova za budućnost kažu imaju mnogo, ali je najveći akcenat održavanje postojećeg kvaliteta i analogno konstantnom povećanju obima posla, proširivanje postojećih dobro poznatih objekata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Divno je što imamo verne mušterije već 13 godina, ističu u menadžmentu ove firme. Kuriozitet je i činjenica da su naši lokali u toku letnjih godišnjih odmora budu puni gostiju koji rade i žive u inostransvu što dovoljno govori o kvalitetu naših proizvoda. Čitaocima vašeg portala poručili bi da ćemo se kroz brojne akcije koje radimo i zajednički trud učiniti sve da sve postojeće, ali i nove mušterije nikada ne izneverimo.

IMG_1870

BANJALUČKI ĆEVAP NA TRI ADRESE

1. Bulevar oslobodjenja (bul. Milutina Milankovića) Magistrala – telefon za naručivanje 063.537.600

2. Marka Oreškovića bb (kod mesne zajednice u naselju Lesnina) 063.539.600

3. Ugao K. Abraševića i Stražilovske bb (naselje Bagljaš) 063.510.265

Banjalučki ćevap je najrasprostanjeniji „fast food“ brend u Zrenjaninu, o čemu svedoče čak tri lokalcije na kojima posluju identićno uspešno, bez obzira na deo grada.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh