I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Počela je četvrta sezona Supersu kviza (VIDEO)

Popularni dečji kviz „Supersu“ kojeg organizuje Kulturni centar Zrenjanin i ostali sponzori doživeo je svoje prvo izdanje u četvrtoj sezoni održavanja. 

U ovoj sezoni kviza koji iz godine u godinu pobuđuje sve veće interesovanje takmičiće se učenici 16 osnovnih škola sa teritorije Zrenjanina i 10 naseljenih mesta, ukupno 23 ekipe. Kvizom je  obuhvaćen najširi spektar pitanja iz opšte kulture poput filmske umetnosti ili muzike kao i pitanja vezana uz školsko obrazovanje iz istorije, geografije, fizike, hemije itd.

Image10

Osnovna namera je da decu iz seoskih škola povežemo sa njihovim vršnjacima i drugarima iz grada, da se takmiče, druže i dobiju nagrade koje su u odnosu na neke druge kvizove, zaista reprezentativne – kaže direktor Kulturnog centra Goran Marinković. 

Fordomanija

Ove godine putovanjem iznenađenja biće nagrađene i ekipe koje ne ostvare plasman doznajemo od organizatora. Kviz „Supersu“ održava se svakog petka u Kulturnom Centru sa početkom u 17 časova uz slobodan ulaz.  U video prilogu pogledajte atmosferu prvog takmičarskog dana četvrte sezone.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh