I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Četrdeset mladih vozača iz Zrenjanina prošlo besplatnu obuku u NAVAKU

Četrdeset mladih vozača iz Zrenjanina prošlo je nedavno besplatnu dodatnu obuku u okviru akcije „1000 mladih vozača“ koju su organizovali Vozačka akademija NAVAK, Ministarstvo unutrašnjih poslova i austrijska kompanija OMW.

navak0

Oni su na poligonu u Subotištu prošli teorijski ali i praktični deo koji je na njih ostavio jak utisak.

– Cilj je unapređivanje vozačkih veština i to na način koji iz objektivnih razloga nije moguć u klasičnim auto školama. Izvodi se na poligonu sa klizavim terenom, sa naglim kočenjima i naglim izbegavanjima prepreka. Mladi vozači odslušali su dva vrlo dobra predavanja. Praktično su mogli da se uvere kakve su posledice u nezgodama koje se prave pri vožnji od samo 10 na sat, simulaciju prevrtanja u vozilu, priča za portal I love Zrenjanin Miša Hromčik, vlasnik škole „Euro start“ koja je na ovu obuku povela 27 mladih vozača sa položenim vozačkim ispitom u ovoj godini.

PerSu marketi

navak3

navak

navak1

navak2

On kaže da su svi koji su prošli ovu obuku, otišli svojim kućama kao bolji vozači.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dvadeset dve godine se bavim ovim poslom, vozač sam i mnogo duže ali neke od situacija koje sam prošao na tom poligonu do sada u vožnji nisam imao. Prilično sam se iznenadio kako auto reaguje u nekim situacijama. Svakome bih savetovao da ukoliko ima priliku da prođe jednu ovakvu obuku – obavezno to i iskoristi, kaže Hromčik.

Svaki vozač je dobio sertifikat kao potvrdu da je prošao dodatnu obuku za upravljanje vozilom. Krajnji cilj ove akcije je povećanje bezbednosti u saobraćaju.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh