I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Četiri saobraćajne nezgode, četiri vozača sa nevažećom vozačkom dozvolom

Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, od kojih dve sa povređenim licima i dve sa materijalnom štetom.

U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je zadobilo teške telesne povrede, a jedno lice je lakše povređeno. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 37.000,00 dinara.

Jedna saobraćajna nezgoda desila se zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom, druga zbog neustupanja prvenstva prolaza, a preostale dve zbog nepropisne radnje vozilom.

PerSu marketi

VOZI SE I SA NEVAŽEĆOM VOZAČKOM DOZVOLOM

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 15 učesnika u saobraćaju i izdata su 54 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 10 vozača, od toga, 4 vozača zbog upravljanja vozilom u vreme isteka važnosti vozačke dozvole i 6 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 4 vozača zadržana u trajanju od 12 časova, jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

– Podsećaju se svi učesnici u saobraćaju da ovaj period karakteriše pojava magle, kiše i drugih nepovoljnih vremenskih uslova, pa se stoga preporučuje opreznost svih učesnika u saobraćaju, a posebno u periodu sumraka, noći i ranih jutarnjih časova, navode u Policijskoj upravi.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh