I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

ČESTITAMO : „Put belog štapa“ projekat Zrenjaninaca osvojio 10.000 eura

Konkurs koji organizuje „Guarana“ pod nazivom „No sleep challenge usmeren je na sve koji žele da ostvare svoj podvig, ideje, snove i ambicije, a u njemu može da učestvuje svako ko ima ideju i potencijal da je ostvari. 

white cane roadDobitnici prve nagrade : Slavoljub Epifanić i Aleksandar Solomon

To znači da je potrebno da se bavite nečim konkretnim, šta god to bilo i da imate konkretan san, ambiciju, cilj u tome što radiš. Ne računaju se snovi i ciljevi kao npr. “da upoznam Madonu” ili “da odem na Havaje” i slično.

– Samo ako imaš konkretan talenat i zanimanje/hobi i podvig koji želiš da napraviš, cilj kojem težiš u domenu toga čime se baviš, ispunjavaš uslove konkursa, navodi se na sajtu ovog takmičenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Projekat „White cane road“ ondnosno Put belog štapa, nesvakidašnji je podvig u svakom smislu. Sa svojom idejom predstavili su se javnosti krajem jula meseca ove godine kroz interesantan video snimak koji opisuje njihovu zamisao.

Tom prilikom pisali smo o Slavoljubu Epifaniću, sugrađaninu koji je sa svoji prijateljima, uprkos gubitku vida, kroz ovaj projekat bio pozitivan primer optimizma za ceo svet.

Početak realizacije ovog projekta nije krenuo na vreme, a razlog je nedovoljno prikupljenih donacija putem interneta.

Vera u projekat, optimizam i volja odveli su ih na pomenuto takmičenje gde su u tesnoj konkurenciji zasliženo odneli prvu nagradu i iznos od 10.000 eura koliko im je potrebno za odlazak na put, snimanje i realizaciju dokumentarnog filma.

Glasanje sevvršilo preko Interneta, a pobednika u finalu je odredio stručni žiri.

– Očekuje nas potpisivanje ugovora sa Guaranom, kupujemo opremu i spremni smo za put. Nestrpljivo očekujemo da se sve tehničke stvari završe što pre i krećemo na put, ističe Slavoljub Epifanić za naš portal.

On dodaje da su im svi učesnici govorili da su favoriti, ali da su oni uprkos priželjkivanju prvog mesta ostali hladni do kraja i sačekali finalnu odluku.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh