I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

„Čep za hendikep“ – nastavljaju se akcije prikupljanja čepova u Gomex-u

Finalne aktivnosti drugog dela akcije „Čep za hendikep“ u realizaciji  kompanije Gomex organizovana je danas u Distributivnom centru ove kompanije.
 gomex-cep-za-hendikep1
 
Događaju su prisustvovali predstavnici udruženja Paraplegičara Banat koji su ovu akciju pokrenuli pre tri i po godina kao i predstavnici komapnije Carlsberg koji su postali partneri akcije koju organizuje kompanija Gomex u svojim prodajnim objektima.
 
Do sada je nabavljeno 18 lako aktinih kolica za naše članove, akciju ćemo produžiti sve dok se svim našim članovima ne obezbede adekvatna  ortopedska pomagala a potrebno je još oko 30 lako aktivnih kolica.
 
Za jedna kolica potrebno je tri do četiri tone čepova. Ovom prilikom zahvalio bih se kompaniji Gomex i Carlsberg na velikom angažovanju u našoj akciji,  rekao je predsednik udruženja paraplegičara Banat Goran Perlić. 
gomex-cep-za-hendikep
 
Poslednji put kada smo se videli na primopredaji čepova u akciji „Čep za hendikep“ tokom jeseni prošle godine kompanija Gomex zajedno udruženjem  paraplegičara Banat prikupila je količine čepoa da se nabavi nekoliko kolica što je bilo veoma dobro. Ono što nas posebno raduje je to šrosmo u  drugom delu projekta uspeli da sakupimo gotovo tri puta više čepova nego jesenas što nam daje nadu da će sledeći put kada budemo radili primopredaju biti još više nego danas, rekao je marketing menadžer kompanije Gomex Nedeljko Golušin i ističe da se u  drugom delu projekta pridružila i kompanija Carlsberg Srbija koja je time pokazala da je društeno odgovorna zajedno sa kompanijom Gomex.
 
Nakon ove predaje udruženje paraplegičara biće u prilici da nabavi još 4-5 kolica. Komanija Gomex zajedno sa kompanijom Carlsberg nastavlja ovu akciju a ovu priliku koristim da se zahvalim  našim potrošačima koji su donirali čepove  u svim maloprodajnim objektima Gomexa i pozovem da i dalje donose čepove. Želja nam je nam je da pomognemo da se što više potrošača  priključi ovoj akciji,  dodaje Golušin.
 
Kompanija Carlsberg u akciji je učestvovala u nabavci kutija i njihovog brendinga a obe kompanije logističku podršku ustupile su  besplatno. Kompanija Gomex je dala na raspolaganje kamione i skladišni prostor.
 
Ispred kompanija Carlsberg Srbija prisutna je bila Jovana Mladenović, menadžer komunikacija kompanije koja je istakla da joj je drago  da je akcija uspešno krenula i da su Zrenjaninci prepoznali njihovu inicijativu.
 
Kompanija Carlsberg Srbija  partner u projetku „Čep za hendikep“ i udruženju Paraplegičara od ranije i  sa zadovoljstvom je prihvatila poziv kompanije Gomex, rekla je Jovana Mladenović
 
 
 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh