I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Caffe Club Max biće domaćin drugog tvitapa #ZrUp

Caffe Club Max u Zrenjaninu biće domaćin drugog tvitapa #ZrUp koji je zakazan za petak, 17. maj u 17 sati. Ovo je drugi #ZrUp, koji će pokazati koliko ima ljubitelja tvitera iz ovog grada. Prvi #ZrUp koji je organizovan prošle godina, prošao je izuzetno uspešno, a organizatori napominju da je razlog tome želja da se neformalna komunikacija sa društvenih mreža prebaci u živu komunikaciju uz dobro druženje i upoznavanje.

ZR TwUP

– Tviter je mesto gde su informacije dostupne istog momenta  u sažetom i jasnom obliku. Tviter je mreža koja je sve popularnija među mladima i u Srbiji, a broj korisnika je iz dana u dan veći. U poslednje vreme tviteraši su se iskristalisali kao posebna zajednica, koju čine ljudi koji su zainteresovani za društvo u kome žive i žele da utiču na promene u društvu, rekao je za zrenjaninski portal ILoveZrenjanin Mišo Živanov, jedan od osnivača ovog događaja.

Tvitap u  Caffe Clubu Max okupiće ljude sličnih interesovanja, koji će komunikaciju na internetu zameniti uživo pričom, igrom i zabavom. Mnogi od njih su se upoznali i sprijateljili preko ove društvene mreže, a očigledno je da Zrenjaninci čine veliki deo ove zajednice.

I Taxi Zrenjanin

Ukoliko želite da prisustvujete ovom tvitapu, svoj dolazak možete potvrditi i na na twvt.us/zrup-2, dok se dodatno o svemu možete informisati putem zvaničnog tviter naloga ovog događaja https://twitter.com/ZRtweetUP.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh