I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Budimo humani, donirajmo odeću ugroženim građanima

Niže temperature koje nagoveštavaju dolazak zimske sezone, donose nevolje najugroženijem sloju Zrenjaninaca koji nemaju način da obezbede toplu garderobu.

Ruku pomoći ovim građanima pruža organizacija Crvenog krsta koja svake godine animira humane ljude da se odreknu svoje stare garderoobe koju više ne nose, a koja bi mogla nekome biti od velike koristi. Vrata ove organizacije uvek su otvorena za doniranje odeće, obuće i ćebadi.

 Podela garderobe3

Iz ove humanitarne organizacije poručuju da garderoba ne treba da bude hemijski tretirana, već samo čista, složena i da mora imati upotrebnu vrednost. Ona se kasnije distribuira ugroženim građanima.

PerSu marketi

– Koricnici su lica koja nam se obrate i iskažu potrebu za ovakvom vrstom pomoći. Najčešće su to ljudi u stanju socijalne potrebe, korisnici programa “Narodna kuhinja” i “Briga o starijima”, saopštili su nam iz Crvenog krsta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podela garderobe5

Svi zainteresovani građani svoje stvari mogu doneti u prostorije Crvenog krsta Zrenjanin u ulici Zmaj Jovina 1a, radnim danima od 7 do 15 časova. Zrenjaninci koji to žele, donaciju mogu lično podeliti korisnicima toplog obroka programa “Narodna kuhinja” svakog radnog dana od 12 do 13 časova.

– Zrenjaninci su više puta pokazali da su izuzetno humani i solidarni, i da rado doniraju svoje stvari, poručuju iz ove organizacije i podsećaju da je osim odeće i obuće, moguće doneti i dečije igračke, knjige, udžbenike i školski pribor.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh