I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Brankica Stanković o Insajderu – u ponedeljak u Zrenjaninu

Novinarka i autorka emisije „Insajder“, Brankica Stanković govoriće u ponedeljak 18. novembra u 19h u Pozorišnom klubu Zeleno zvono o svojoj prvoj knjizi „Insajder, moja priča“.

Zrenjanin će biti prvi grad nakon Sajma knjiga u Beogradu, u kom će Stankovićeva pričati o emisiji „Insajder“ koja je uticala na njen profesionalni, ali i privatni život.

insajder

Zbog tema kojima se bavila, emisija „Insajder” po mišljenju velikog dela javnosti predstavlja najhrabriji novinarski projekat u Srbiji, ali je istovremeno postala i smetnja mnogim kriminalnim grupama.

PerSu marketi

Knjiga Brankice Stanković „Insajder, moja priča” je lična priča u kojoj ona svedoči o zastrašujućim događajima iz života sa stalnim policijskim obezbeđenjem, i o detaljima koji su bili potpuno nepoznati javnosti. Stankovićeva u knjizi govori o svemu što je zbog bezbednosne procene morala da prećuti, o onima koji su planirali njeno ubistvo i onima koji su priželjkivali da više nikada ne radi kao novinar, o tome šta je preživela psihički i fizički.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Brankica_Stankovic_2

Razgovor će voditi novinar Željko Bodrožić, a Brankica Stanković će tom prilikom potpisivati primerke svoje knjige, koja će na licu mesta moći i da se kupi.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh