I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Božićni program oduševio Mihajlovčane

U velikoj sali Kulturno-umetničkog društva “Jožef Atila”, u Mihajlovu je 23.decembra organizovan tradicionalni i raznovrsni božićni program.

U bogatom programu su pred mnogobrojnom publikom prazničnim pesmama, recitacijom i priredbom nastupili mališani tamošnjeg vrtića, učenici Osnovne škole “Sonja Marinković” i članovi više sekcija Kulturno-umetničkog društva.

U okviru programa predstavio se i Čaba Terkelj, koji je nedavno zahvaljujući konkursu Udruženja za ruralni razvoj iz Mihajlova i profesoru Branislavu Gagiću, uspešno prošao tromesečnu obuku za sviranje na duvačkim instrumentima. Nakon svečanosti prisutni su mogli da se “počaste” ukusnim medenjacima, čajem i kuvanim vinom.

Fordomanija

Podršku ovogodišnjem božićnom programu – koji su zajedno realizovali članovi Udruženja za ruralni razvoj, Osnovna škola „Sonja Marinković“ i KUD “Jožef Atila” – su pružili Fondacija “Bethlen Gábor” i Udruženje porodica Karpatskog basena.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh