I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Božićni paketići mališanima mađarskog odeljenja vrtića „Cvrčak“

Početkom decembra Mesna zajednica Mužlja, Mesni odbor Saveza vojvođanskih Mađara i meštani velikog srca organizovali su tradicionalni humanitarni Mikulaš bal.

Kao i uvek, cilj je da se od prihoda i donacija dobrih ljudi božićnim i novogodišnjim paketićima obraduju mališani vrtića „Cvrčak“, koji su upisani u mađarsko odeljenje.

Jožef Stojko, predsednik Saveta Mesne zajednice i predsednik MO SVM u Mužlji je za naš portal istakao, da se ova humana akcija uspešno organizuje već dugi niz godina sa ciljem da se kupovinom igračaka povodom praznika porodice i ljubavi, svake prve godine daruju mališani vrtića „Snežana“ u Mužlji, a svake druge godine mališani koji su upisani u mađarsko odeljenje vrtića „Cvrčak“, koji se nalazi na teritoriji Mesne zajednice „Sava Kovačević“.

Fordomanija

Lidia Ruža, vaspitačica u mađarskom odeljenju, zahvalila se organizatorima na radosnim i veoma vrednim poklonima, čime će njihove prostorije biti obogaćene novim i zanimljivim igračkama. Ona je za naš portal izjavila da mađarsko odeljenje trenutno broji 14 mališana uzrasta od tri do šest godina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Darivanju poklona se priključio i Klub Mužljanaca uspešnim konkursom pri fondaciji  „Bethlen Gábor”.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh